
Hozzávalók:
25 deka (10 oz) apróra vágott fagyaszott spenót
30 deka konzerv articsóka
1 Philadelphia krémsajt (kb 23 deka)
3 ek tejföl
3ek majonéz
1/3 csésze parmezán sajt
só, fokhagyma por (vagy 1 gerezd fokhagyma)
A spenótot felolvasztottam és leöntöttem róla a vizet. Egy kis lábosba tettem, és hozzáadtam az articsókát. Mivel elfelejtettem felvágni ezért a kézi mixerrel kicsit átmentem rajta, de csak óvatosan, hogy még darabos maradjon. Fokhagyma por helyett belepasziroztam egy gerezd fokhagymát, és lassú tűzön hozzákevertem a maradék hozzávalót. Főzni nem kell, a lényeg, hogy felmelegitsük és igy tálaljuk.
Nálam most ez a favorit!!!
Mártogatni amúgy finom házi sütésű kenyérrel lehetett.....hmmm, a vacsora tökéletesre sikerült.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése